Open/Close Menu Poliambulatorio Pirano
Išči
 • HAGT testi

  Z  21. Februarjem 2022 so hitri antigenski testi HAGT za zdrave osebe plačljivi, izvajajo jih točke za testiranje (ZD Piran hitrih antigenskih testov ne izvaja).
  Brezplačno HAGT testiranje se lahko izvede na točkah za hitro testiranje ob obvezni predložitvi predhodno opravljenega pozitivnega testa za samokontrolo.

  Najbližja HAGT točka se nahaja v Kopru :Vanganelska cesta 20 (Parkirišče Emonec, industrijska cona Šalara)

  Oseba s simptomi, ki bo na hitrem testu pozitivna ostane doma v karanteni vsaj 7 dni, sama poskrbi za obveščanje stikov za morebiten prenos okužbe.

 • PCR testi

  Na PCR-test vas lahko naroči le osebni zdravniki. Na PCR-testiranje se napoti le kronične bolnike, nosečnice, osebe z oslabljenim imunskim sistemom.

  Vsi ostali prebivalci lahko PCR-test opravijo le še samoplačniško

 • Samoplačniški brisi

  Vse osebe katere potrebujejo samoplačniški PCR test (zaradi potovanja, v službene namene,…) oz si želijo potrditev okužbe na Sars Covid-19 po opravljenem pozitivnem HAGT testu se lahko na PCR test naročite na tel.št: 064/144-966 (koordinator Covid točke) od  ponedeljka do petka od 7:00 do 14:00 oz preko e-mail naslova: brisi@zd-piran.si.

  Cena storitev samoplačniškega brisa je 100€.
  Na samoplačniški bris lahko pridete s predhodno najavo. Na dan testiranja s seboj imejte potrdilo o predhodno plačanem testu – kopijo potrdilo  pustite osebju, ki vam bo odvzel bris.
  Plačilo opravite dan pred testiranjem in si ga natisnete.
  KODA NAMENA: MDCS
  NAMEN: PL. SAMPL. TEST COVID
  NA TRR: : SI56 0110 0600 8347 843
  BIC BANKE: BSLJSI2X
  REFERENCA 00 210300-210300

 • Navodila za pridobitev potrdila ob izdani karanteni

  Obrazec »potrdilo o prestajanju karantene na domu / Potrdilo o karanteni« je zdaj možno oddati v elektronski obliki prek portala eUprava. Potrdilo o napotitvi v karanteno lahko izda NIJZ ali policija, zdaj pa je za potrdilo o prestajanju karantene na domu, ki služi tudi kot dokazilo delodajalcu, možno zaprositi tudi prek spleta.

  Potrdilo o karanteni na domu zaradi visoko tveganega stika z osebo, ki je bila okužena s koronavirusom SARS-CoV-2, bodo prejeli na elektronski naslov, ki ga navedejo v vlogi. Potrdilo osebe predložijo delodajalcu oziroma vložijo v potrebnih postopkih za povračilo nadomestila prihodka, skladno z interventno zakonodajo.

  Povezava na portal eUprava – Obrazec – Potrdilo o karanteni

 • Obveščanje o rezultatih

  Obveščanje o rezultatih brisa poteka sedaj preko NIJZ z SMS obveščanjem. Navodila za prevzem rezultata najdete tukaj!

 • Povezave in navodila

© 2021 - Zdravstveni dom Piran