Open/Close Menu Poliambulatorio Pirano
Išči

ZD Piran je eden od cepilnih centrov cepljenja proti COVID-19. Skladno z nacionalno strategijo cepljenja cepimo vse državljane republike Slovenije, ki so starejši od 12 let.

 

Vse, ki se želite cepiti in še niste izrazili želje po cepljenju vabimo, da obiščete naš cepilni center brez predhodnega naročanja:

se, ki se želite cepiti in še niste izrazili želje po cepljenju vabimo, da obiščete naš cepilni center brez predhodnega naročanja:

Cepljenje poteka vsak PONEDELJEK in PETEK od 8:30 do 12:00

Slabo in težje pokretni občani naj pokličejo svojega osebnega/izbranega zdravnika kateri lahko napoti na dom patronažno službo za cepljenje na domu.

Vsak petek bomo v Cepilnem centru ZD Piran v Luciji izvajali tudi cepljenje otrok od 5 do 11 leta starosti proti Covid-19 med 12:00 in 13:00. Obvezno je predhodno naročilo pri izbranem pediatru.

 

 

V ZD PIRAN V PIRANU:

VSAK PETEK / OGNI VENERDI  9:00 DO 11:00

Izvajalec cepljenja na terenu je:  Cor Medico zavod

 

Cepljenja se lahko udeležijo vsi starejši od 12 let.

Tretji oz poževitveni odmerek je namenjen vsem starejšim in kroničnim bolnikom po 6 mesecih od prejetega 2 odmerka ter vsem ki si tega želijo.

Cepljenje izvajamo s cepivom Pfizer BioNtech.

 

 

Vse dodatne informacije v povezavi s cepljenjem lahko dobite na spletni strani NIJZ Cepljenje proti covid-19 | www.nijz.si in novi spletni strani o cepljenju Cepimo se

Vse občanke in občane občine Piran ter vse uporabnike naših storitev vabimo na cepljenje, saj le tako bomo odgovorno poskrbeli za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih ter poskrbeli za čim hitrejšo kolektivno imunost katera nas bo vrnila na tirnice normalnega življenja.

© 2021 - Zdravstveni dom Piran