Open/Close Menu Poliambulatorio Pirano
Išči

Spoštovani pacienti,

V ZD Piran, Cesta solinarjev 1, 6320 Portorož v Covid točki izvajamo odvzem brisov na Sars Covid-19.

 • HAGT testi

  Naj vas opozorimo, da na naši točki za hitra testiranja pisnih potrdil o opravljenem testu ne izdajamo, temveč prejmete SMS sporočilo.

 • PCR testi

  Na odvzem brisa vas na podlagi bolezenskih znakov ali možni izpostavitvi napoti osebni izbrani zdravnik (ali nadomestni zdravnik). Turiste ter osebe katere živite v občini Piran, a tu še nimate izbranega zdravnika, pa lahko napoti zdravnik nujne medicinske pomoči. Telefonska št. za naročanje za neobčane občine Piran 064/144-966 (koordinator Covid točke) od ponedeljka do petka od 7:00 do 14:00.

 • Samoplačniški brisi

  Opravljamo tudi samoplačniške brise na Sars Covid-19. Na odvzem se morate naročiti pri vašem osebnem izbranem zdravniku, kdor nima izbranega zdravnika v občini Piran pa se lahko obrne na ambulanto Nujne medicinske pomoči.

  Samoplačniški brisi se izvajajo samo ob ponedeljkih in sredah.

  Cena storitev samoplačniškega brisa je 100€.

  Na samoplačniški bris lahko pridte s predhodno najavo (pri osebnem izbranem zdravniku), na dan testiranja s seboj imejte potrdilo o plačanem testu – ki ga pustite osebju, ki vam bo vzel bris.

  Plačilo opravite dan pred testiranjem in si ga natisnete.

  KODA NAMENA: MDCS
  NAMEN: PL. SAMPL. TEST COVID
  NA TRR: : SI56 0110 0600 8347 843

  BIC BANKE: BSLJSI2X
  REFERENCA 00 210300-210300

  PREJEMNIK: ZDRAVSTVENI DOM PIRAN, CESTA SOLINARJEV 1, 6320 PORTOROŽ

 • Navodila za pridobitev potrdila ob izdani karanteni

  Obrazec »potrdilo o prestajanju karantene na domu / Potrdilo o karanteni« je zdaj možno oddati v elektronski obliki prek portala eUprava. Potrdilo o napotitvi v karanteno lahko izda NIJZ ali policija, zdaj pa je za potrdilo o prestajanju karantene na domu, ki služi tudi kot dokazilo delodajalcu, možno zaprositi tudi prek spleta.

  Potrdilo o karanteni na domu zaradi visoko tveganega stika z osebo, ki je bila okužena s koronavirusom SARS-CoV-2, bodo prejeli na elektronski naslov, ki ga navedejo v vlogi. Potrdilo osebe predložijo delodajalcu oziroma vložijo v potrebnih postopkih za povračilo nadomestila prihodka, skladno z interventno zakonodajo.

  Povezava na portal eUprava – Obrazec – Potrdilo o karanteni

 • Obveščanje o rezultatih

  Obveščanje o rezultatih brisa poteka sedaj preko NIJZ z SMS obveščanjem. Navodila za prevzem rezultata najdete tukaj!

 • Povezave in navodila

© 2021 - Zdravstveni dom Piran