Open/Close Menu Poliambulatorio Pirano
Išči

Cepljenje
ZD Piran v Luciji na naslovu Cesta solinarjev 1, 6320 Portorož je eden od cepilnih centrov cepljenja proti COVID-19. Skladno z nacionalno strategijo cepljenja cepimo vse občane in občanke ter osebi ki imajo v občini Piran izbranega osebnega zdravnika, ki so starejši od 12 let.
Vse, ki se želite cepiti in še niste izrazili želje po cepljenju naprošamo, da to storite čim prej in to tako, da se prijavite preko državnega portala zVEM https://zvem.ezdrav.si/domov , https://www.cepimose.si/
V mesecu juliju omogočamo vsak petek (9.7, 16.7, 23.7 ter 30.7) tudi prost prihod na cepljenje brez predhodnega naročanja in sicer med 9:00 in 12:00 uro.

Vse dodatne informacije v povezavi s cepljenjem lahko dobite na spletni strani NIJZ Cepljenje proti covid-19 | www.nijz.si in novi spletni strani o cepljenju Cepimo se
Vse občanke in občane občine Piran ter vse uporabnike naših storitev vabimo na cepljenje, saj le tako bomo odgovorno poskrbeli za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih ter poskrbeli za čim hitrejšo kolektivno imunost katera nas bo vrnila na tirnice normalnega življenja.

© 2021 - Zdravstveni dom Piran