ODVZEM BRISOV NA SARS COVID-19 V ZD PIRAN, SAMOPLAČNIŠKI ODVZEM, NAVODILA ZA PREVZEM POTRDILA OB IZDANI USTNI KARANTENI (KARANTENA NA DOMU)

 

 

Spoštovani pacienti,

 

V ZD Piran, Cesta solianrejv 1, 6320 Portorož v Covid točki izvajamo odvzem brisov na Sars Covid-19.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Na odvzem brisa vas na podlagi bolezenskih znakov ali možni izposavitvi napoti osebni izbrani zdravnik (ali nadomestni zdravnik), turiste ter osebe katere živite v občini Piran a tu še nimate izbranega zdravnika pa lahko napoti zdravnik nujne medicinske pomoči. Telefonska št. za naročanje za neobčane občine Piran 064/144-966 (koordinator Covid točke) od ponedeljka do petka od 7:00 do 14:00.


Obveščanje o rezultatih brisa poteka sedaj preko NIJZ z SMS obveščanjem. Navodila za prevzem rezultata najdete v spodnji priponki!

 

Opravljamo tudi samoplačniške brise na Sars Covid-19. Na odvzem se morate naročiti pri vašem osebnem izbranem zdravniku, kdor nima izbranega zdravnika v občini Piran pa se lahko obrne na ambulanto Nujne medicinske pomoči.


Samoplačniški brisi se izvajajo od ponedeljka do četrtka.

 

Cena storitev samoplačniškega brisa je 100€.

 

Na samoplačniški bris lahko pridte  s predhodno najavo (pri osebnem izbranem zdravniku), na dan testiranja s  seboj imejte potrdilo o plačanem testu – ki ga pustite osebju, ki vam bo vzel bris.

 

Plačilo opravite  dan pred testiranjem in si ga natisnete.

 

KODA NAMENA:  MDCS

NAMEN: PL. SAMPL. TEST COVID

NA TRR SI56 01290-6030923140

BIC BANKE: BSLJSI2X

REFERENCA 00 2100000-2021

 

PREJEMNIK: ZDRAVSTVENI DOM PIRAN, CESTA SOLINARJEV 1, 6320 PORTOROŽ

 

 

NAVODILA ZA PRIDOBITEV POTRDILA OB IZDANI KARANTENI:

 

Obrazec »potrdilo o prestajanju karantene na domu / Potrdilo o karanteni« je zdaj možno oddati v elektronski obliki prek portala eUprava. Potrdilo o napotitvi v karanteno lahko izda NIJZ ali policija, zdaj pa je za potrdilo o prestajanju karantene na domu, ki služi tudi kot dokazilo delodajalcu, možno zaprositi tudi prek spleta.

Potrdilo o karanteni na domu zaradi visoko tveganega stika z osebo, ki je bila okužena s koronavirusom SARS-CoV-2, bodo prejeli na elektronski naslov, ki ga navedejo v vlogi. Potrdilo osebe predložijo delodajalcu oziroma vložijo v potrebnih postopkih za povračilo nadomestila prihodka, skladno z interventno zakonodajo.

Povezava na portal eUprava – Obrazec – Potrdilo o karanteni

ZD Piran © 2013 - Produkcija: Profi Bit - vstop: Administracija strani