CEPLJENJE PROTI COVID-19ZD Piran v Luciji na naslovu Cesta solinarejv 1, 6320 Portorož je eden od cepilnih centrov cepljenja proti COVID-19. Skladno z nacionalno strategijo cepljenja smo najprej pričeli s cepljenjem oseb starejših od 80 let, nato smo nadaljevali s cepljenjem oseb starejših od 75 let, sedaj pa cepimo starosno strukturo 70+ let.


Hkrati skladno z nacionalno strategijo poteka cepljenje ranljivih skupin in kroničnih pacientov starostne strukture od 18 do 64 let, ter vseh starejših od 60 let.

 

 

Vse, ki se želite cepiti in še niste izrazili želje po cepljenju naprošamo, da to storite čim prej in to tako da pokličete svojega izbranega zdravnika, kateri vas bo vnesel v seznam čakajočih na cepljenje.

 

Ob naročilu na cepljenje vas bomo uvrstili v čakalni seznam, o točnem terminu vas bomo obvestili iz cepilnega centra skladno. Hitrost cepljenja je predvsem odvisna od prejetih količin cepiva.

Vse dodatne informacije v povezavi s cepljenjem lahko dobite na spletni strani NIJZ Cepljenje proti covid-19 | www.nijz.si in novi spletni strni o cepljenju Cepimo se - Cepimo se

 

Vse občanke in občane občine Piran ter vse uporabnike naših storitev vabimo na cepljenje, saj le tako bomo odgovorno poskrbeli za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih ter poskrbeli za čim hitrejšo kolektivno imunost katera nas bo vrnila v normalne tirnice življenja.

ZD Piran © 2013 - Produkcija: Profi Bit - vstop: Administracija strani