REORGANIZACIJA IN DELOVANJE AMBULANT ZDRAVSTVENEGA DOMA V LUCIJI V ČASU GRADNJE

 

Spoštovani pacienti,

 

z mesecem aprilom se je pričela gradnja novega Zdravstvenega doma Piran v Luciji, in sicer 1. gradbena faza, katera vključuje rušitev in novogradnjo obstoječih prostorov v okolici  lekarne lucija kjer se nahajajo ambulante: amb. družinske medicine Katarina Ralca, Referenčna ambulanta, Specialistična ambulanta za diabetike, Internistična ambulanta ter Psihiatrična ambulanta .

 

V prvi gradbeni fazi so z 1.4.2019 dobile novo lokacijo sledeče ambulante:

 

  • Ambulanta družinske medicine Katarina Ralca deluje v dosedanjih prostorih Psihiatrične ambulante B11.


  • Referenčna ambulanta (Ralca in Ferfolja - Primožič) deluje v nekdanjih prostorih zobozdravstvene ambulante dr. Čok, B1-a.


  • Psihiatrična ambulanta, Specialistična ambulanta za diabetike ter Internistična ambulanta delujejo nadomestnih prostorih v katerih bodo gostovale do dokončne izgradnje zdravstvenega doma v letu 2020 in sicer v pritličje Centra starejših občanov Lucija na naslovu Seča 197 b. 


  • OBALNE LEKARNE: Obratovanje lekarne Lucija poteka v času gradnje nemoteno, vhod v lekarno je možen iz strani glevne cesta - Ceste solinarjev.

 

 

Telefonske številke vseh ambulant ostajajo nespremenjene.

 

 

Vse občanke in občane ter uporabnike naših storitev prosimo za razumevanje. Po izgradnji novega zdravstvenega doma Piran v Luciji bomo vsi deležni primernejših, sodobnejših in prijaznejših prostorov za vašo obravnavo.

 

 

S spoštovanjem, uprava ZD Piran.

 

ZD Piran © 2013 - Produkcija: Profi Bit - vstop: Administracija strani