REORGANIZACIJA IN DELOVANJE AMBULANT ZDRAVSTVENEGA DOMA V LUCIJI V ČASU GRADNJEObvestilo

 

 

 

Spoštovani pacienti,

 

 

V času gradnje novega  Zdravstvenega doma Piran v Luciji katera vključuje rušitev in novogradnjo obstoječih prostorov vas obveščamo o novih lokacijah ambulant oz. dejavnosti.

Nove lokacije nekaterih dejavnosti so vam že znane. Obveščamo pa vas, da od 28.10.2019 stara stavba Zdravstvenega doma Lucija ne obratuje več. Večina dejavnosti se bo nahajala v novozgrajenem prizidku Zdravstvenega doma, ostale lokacije pa so podrobno opisane v spodnjem delu obvestila:

 

V prvi gradbeni fazi so z 1.4.2019 dobile novo lokacijo sledeče ambulante:

 

 

 

 • Psihiatrična ambulanta, Specialistična ambulanta za diabetike ter Internistična ambulanta delujejo v nadomestnih prostorih v katerih bodo gostovale do dokončne izgradnje zdravstvenega doma v letu 2020 in sicer v pritličje Centra starejših občanov Lucija na naslovu Seča 197 b.

 

 • OBALNE LEKARNE: Obratovanje lekarne Lucija poteka v času gradnje nemoteno, vhod v lekarno je možen iz strani glevne cesta - Ceste solinarjev.

 

 

Z drugo gradbeno fazo se od 28.10.2019 na novih lokacijah nahajajo sledeče ambulante:

 

 • Zobozdravstvena ambulanta MIHA VATOVEC se nahaja v TPC Lucija, Obala 114, Portorož na prvem nadstropju, telefonska številka ostaja nespremenjena.

 

 • Center za krepitev Zdravja se nahaja v prostorih Krajevne skupnosti Lucija, Obala 105, Portorož - nad pošto v Luciji.

 

 • Ambulante družinske medicine (Ralca, Ferfolja – Primožič, Vučko, Gabrijelčič) se nahajajo v novozgrajenem prizidku Zdravstvenega doma Piran v Luciji ob Lekarni Lucija, vhod iz novozgrajenega parkirišča.

 

 • Pediatrične ambulante (Daneu, Rostan, pediatrična amb. ZD Piran »Sabadin«) v novozgrajenem prizidku Zdravstvenega doma Piran v Luciji ob Lekarni Lucija vhod iz novozgrajenega parkirišča.

 

 • Diagnostični laboratorij Lucija se nahaja v novozgrajenem prizidku Zdravstvenega doma Piran v Luciji, vhod v laboratorij pri Lekarni Lucija.

 

 • Pedopsihiatriča ambulanta dr. Mažer se nahaja v bivših prostorih ginekološke ambulante dr. Noumovksi v TPC Lucija, Obala 114 – nad avtobusno postajo.

 

 • Pulmološko internistična in antikoagulantna amb. dr. Panjan Avramovič se nahaja v  pritličju Centra starejših občanov Lucija na naslovu Seča 197 b.

 

 • Klinična psihologija se nahaja v prostorih Zdravstvenega doma Piran v Piranu na naslovu Cankarjevo nabrežje 9a, Piran na 1. nadstropju.

 

 • RTG Zob se nahaja v novozgrajenem prizidku Zdravstvenega doma Piran v Luciji ob Lekarni Lucija, vhod iz novozgrajenega parkirišča.

 

·     Pedontološka ambulanta – Zobovilka, se nahaja na naslovu Dellavalijeva ul 3, 6000 Koper.

 

·      Ortodontska ambulanta – Zavod Orthodontio se nahaja Zdravstvenem domu Izola, Ulica Oktobrske Revolucije 11, 6310 Izola

 

 

 

Telefonske številke vseh ambulant ostajajo nespremenjene.

 

 

Vse občanke in občane ter uporabnike naših storitev prosimo za razumevanje. Ambulante bodo v času gradnje delovale v začasnih prostorih kateri ne omogočajo optimalnega načina dela, zato bo potek dela nekoliko okrnjen.

 

 

Po izgradnji novega zdravstvenega doma Piran v Luciji bomo vsi deležni primernejših, sodobnejših in prijaznejših prostorov za vašo obravnavo.

 

 

S spoštovanjem, uprava ZD Piran.

ZD Piran © 2013 - Produkcija: Profi Bit - vstop: Administracija strani